Alături de cei mai buni

Cu toţii iubim mitingurile de acrobaţie. Pentru a fi mai aproape de voi, începând din toamna anului 2020, avionul Suhoi SU-31 pilotat de iacărul Dan Ştefănescu va purta însemnele Regional Air School la show-urile aeriene la care va participa fie solo, în formaţie Iacării Acrobaţi sau în formaţie Air Bandits, alături de binecunoscutul Jurgis Kairys.

Dan Ştefănescu este pilot de linie, pilot de acrobaţie şi investitor în domeniul aviaţiei. Deţine prima formaţie privată de acrobaţie – Iacării Acrobaţi, dar şi Aerodromul Băneşti din Prahova. Prietenia sa cu Adrian Vasilache şi cu întreaga echipă de la Regional Air Services – Aeroport Tuzla este una veche şi de durată, cu multe proiecte şi colaborări concretizate de-a lungul timpului.

Iacării Acrobaţi se bucură de o notorietate internaţională, fiind vedete în cele importante mitinguri de aviaţie din toată lumea. Cele mai apreciate spectacole ale acestora sunt zborul acrobatic în formaţie cu mijloace pirotehnice, zborul acrobatic de noapte, dar şi organizarea unui program dedicat siguranţei zborului. Show-ul oferit reprezintă un adevărat deliciu pentru public şi fotografi fiind, de obicei, punctul principal de atracţie al oricărui miting de acrobaţie aeriană.

Astfel, drumul Regional Air School continuă „alături de cei mai buni”.