Localizare

Aeroportul Tuzla se află la jumatătea distanței dintre Constanța și Mangalia (23 de kilometri de Constanța și 25 de kilometri de Mangalia). Este „cel mai dinamic aeroport din România”, titlu câștigat încă din 2009 de la AIRPORT FORUM, o publicație a Ministerului Transporturilor și obținut fără nicio investiție de la bugetul public.

Poziționat în zona sudică a litoralului Mării Negre, Aeroportul Tuzla se învecinează cu stațiunile preferate de cei mai tineri (Costinești, Neptun, Olimp, Vama Veche – recunoscute atât pentru facilitățile oferite, dar și pentru opțiunile diverse de petrecere a timpului liber), cu aria potejată a lacului Techirghiol, dar și cu zona turismului balnear (Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud). Delta Dunării, a doua ca mărime și cea mai bine conservată dintre deltele europene, este la o distanță de nici 200 km față de aeroport. 

Astfel, elevii școlii au numeroase opțiuni pentru petrecerea timpului liber și conexiuni facile cu mijloacele de transport (autostrada este la doar 10 km distanță, există stație de tren în Tuzla, iar microbuzele trec frecvent prin fața aeroportului). 
De-a lungul anilor, REGIONAL AIR SCHOOL a înregistrat o creștere constantă, planificată, predictibilă și organică, rezultatele pozitive fiind datorate în special gestiunii 100% private, caz unic în România.