Termeni și condiţii

Regional Air Services S.R.L., in calitate de operator de date cu caracter personal înregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub nr. 11774 si proprietar al site-ului www.regional-air-school.com, va informeaza ca, in momentul in care accesati site-ul www.regional-air-school.com, urmand sa beneficiati de informatiile si/sau serviciile oferite de acesta, este necesar sa consultati rubrica ”Politica de confidentialitate” si sa respectati ”Termenii si conditiile” de mai jos:
www.regional-air-school.com este dedicat oricarei persoane interesate, este usor accesibil, este gratuit ca accesibilitate si se compune din materiale referitoare la domeniul aviatiei, inclusiv domenii tangente, cum ar fi dar fara a se limita la legislatie nationala si internationala, articole, stiri, noutati.
Aceste materiale sunt guvernate de reglementarile existente in legislatia in vigoare in materie. Continutul site-ului are drept scop informarea utilizatorilor cu privire la domeniul aviatiei si la serviciile operatorului si promovarea serviciilor furnizate de operator, in special “Scoala de Zbor”.
Proprietarul site-ului are dreptul, oricand, sa realizeze schimbari ale continutului si poate aduce actualizari/imbunatatiri/completari/modificari de structura, forma si fond, in mod unilateral, fara nico notificare prealabila a vreunei persoane. Regional Air Services S.R.L. nu este resopnsabil fata de utilizatori si fata de terti/persoane vizate/consumatori in legatura cu neconcordantele care pot aparea ca urmare a intarzierii operarii unui update de continut pentru site.

Utilizatorii pot accesa/utiliza continutul site-ului www.regional-air-school.com numai in interes personal, cu buna credinta si fara a urmari un scop comercial. In cazul citarii/printarii/reutilizarii informatiilor postate pe site-ul www.regional-air-school.com se va face in mod obligatoriu precizarea sursei.
Utilizatorul este unicul responsabil atat fata de Regional Air Services S.R.L., cat si fata de terti/persoane vizate/consumatori, in legatura cu accesarea, utilizarea si manipularea continutului.
Regional Air Services S.R.L. se va asigura ca pe site nu sunt publicate niciun fel de materiale de natura a aduce atingerie vreunei dispozitii legale sau vreunui drept legal protejat, bunelor moravuri si eticii.
Regional Air Services S.R.L. (sau oricare dintre subsidiari, afiliati, angajati, agenti, consilieri, specialisti) nu poate fi tras/a la raspundere pentru eventualele prejudicii si/sau litigii izvorate in legatura cu si/sau din utilizarea/reutilizarea, diseminarea si transmiterea, denaturarea uneia/mai multor parti a continutului, pentru orice informatie folosita de terti sau site-uri cu trimitere la site-ul www.regional-air-school.com sau pentru orice software folosit pe site-ul www.regional-air-school.com si care poate afecta sistemul de operare al utilizatorului sau poate genera alte erori, in orice mod, cu incalcarea Termenilor si Conditiilor si a legislatiei in vigoare in materie.
S.C. Regional Air Services S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, prezentati in acest site.
Va rugam sa intelegeti ca toate aceste precautii sunt inerente utilizarii oricarui site si ca S.C. REGIONAL AIR SERVICES S.R.L. si-a asumat misiunea de a incerca sa va ofere informatii cat mai actuale si cu un grad cat mai mare de acuratete.
 
Copyright
Continutul site-ului www.regional-air-school.com, constand in imagini texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe, logo-uri, inclusiv alte tipuri de continut, precum si modelele care poarta simbolul „©”, sunt protejate de legile si tratatele internationale privind protectia dreptului de autor, precum si de alte legi si tratate privind proprietatea intelectuala. Folosirea fara acordul companiei Regional Air Services SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul paginilor acestui website nu va fi copiat, reprodus, transferat, incarcat, publicat sau distribuit in orice mod, in totalitate sau partial, fara acordul prealabil scris al proprietarului, cu exceptia stocarii pe computerul personal al utilizatorului si a tiparirii de extrase din paginile acestui site exclusiv pentru uzul personal. Logo-urile care apar pe acest website sunt proprietatea www.regional-air.ro sau a partenerilor contractuali. Logo-urile si informatiile nu pot fi utilizate pe orice alt site, diferit de acest website, fara acordul prealabil al proprietarului, acordat in scris.
Copyright © 2019 www.regional-air-school.com. Toate drepturile rezervate.