De ce RAS School?

DE LA ZERO LA ATPL, PLANE & HELICOPTER

Cursurile școlii acoperă toate tipurile de pregătire modulară, iar această structură oferă maximum de flexibilitate: 

 • PPL, curs pilot privat
 • IR, curs calificare instrumentală
 • MEP, curs calificare zbor multimotor
 • CPL, curs pilot comercial
 • ATPL (teoretic), curs teoretic de pregătire ATPL
 • Alte calificări asociate licențelor

REZULTATE: PROMOVABILITATE PESTE 90%

REGIONAL AIR SERVICES este singura organizație de instruire din România care garantează respectarea integrală a cerințelor legislative în domeniul zborului în simplă comandă și la care, după evaluare, cursanții zboară în simplă comandă fără terți la bord, fără safety pilot.

Câștigul la nivelul încrederii și al competenței profesionale este major, iar rezultatele sunt vizibile în cadrul zborurilor de control pentru licențiere, unde rata de succes a absolvenților REGIONAL AIR SCHOOL este de peste 90%.

OPORTUNITĂȚI DE CARIERĂ

După absolvire și licențiere, absolvenții RAS obțin rezultatele dorite  în cadrul interviurilor de angajare la operatorii aerieni prestigioși din UE și țările din Golf. Toți absolvenții RAS din ultimii 5 sunt angajați ca piloți comerciali în cadrul unui operator aerian.

CELE MAI MICI PREȚURI DIN EUROPA RAPORTAT LA AERONAVELE OPERATE

Raportat la modelele de aeronave operate, tarifele sunt la cel mai scăzut nivel din Europa.

 Aeronavele utilizate în procesul de instruire, produse de către Diamond Aircraft Industries, permit manevrabilitate ridicată și asigură înțelegerea zborului și finețea în operare.

Absolvenții școlii de zbor beneficiază de oferte speciale pentru achiziția de avioane Diamond, dar și de suport tehnic și operațional din partea REGIONAL AIR SERVICES.

LOCALIZARE ȘI FACILITĂȚI 

Școala de Zbor de la Tuzla este localizată la doar 23 de kilometri de Constanța si 25 de kilometri de Mangalia, la Marea Neagră. 

Poziționarea în zona sudică a litoralului, lângă mare, oferă acces facil la:

 • stațiunile preferate de cei mai tineri (Costinești, Neptun, Olimp, Vama Veche, Mamaia – recunoscute atât pentru facilitățile oferite, dar și pentru viața de noapte),
 • Lacul Techirghiol, cu aria sa protejată
 • turismul balnear (Techirghiol, Eforie Nord, Eforie Sud) 
 • Delta Dunării, a doua ca mărime și cea mai bine conservată dintre deltele europene.
 • Capitala țării, București, aflată la 230 km de aeroport

AVANTAJE ÎN TIMPUL INSTRUIRII ȘI DUPĂ ABSOLVIRE

DISCOUNTURI: În cadrul etapei preliminare instruirii, la discutarea condițiilor contractuale, candidații au la dispoziție două versiuni de plată, ambele în rate. Discounturile sunt acordate cursanților pe parcursul instruirii.

CREDIT DE STUDII: Visezi să devii pilot, dar nu ai încă banii pentru taxele de şcolarizare? Acum poţi accesa un credit special conceput să te ajute – click aici pentru detalii

COLABORĂRI: RAS este organizatorul celui mai faimos și spectaculos airshow de pe litoral, AEROMANIA, conform premiilor obținute de-a lungul celor 13 ediții. Absolvenții RAS sunt invitați să participe la acest eveniment alături de piloți faimoși ca Jurgis Kairys, Svetlana Kapanina, Ali Ozturk, Iacării Acrobați etc

Întreaga activitate a REGIONAL AIR SERVICES recomandă compania ca pe un furnizor de încredere și garantează o abordare profesionistă și sigură.