Instructori

Piloți experimentați și faimoși sunt gata să vă fie mentori:

Ioan POSTOLACHE

Este unul dintre cei mai vechi instructori ai Școlii de la Tuzla; Ioan Postolache are 9200 ore de zbor în carnetul său de pilot (8450 SEP, 850 MEP). Foarte cunoscut ca membru al celei mai vechi și prestigioase formații de acrobație din România – Iacării Acrobați – a devenit un model pentru tineri, iar cercul admiratorilor săi depășește granițele țării. Când nu este Iacăr, este Air Bandit, alături de celebrul Jurgis Kairys – și fură aplauzele tuturor. Ioan Postolache este un instructor priceput și răbdător, așa că cei care vor studia cu el pot să se considere norocoși.

Constantin ALEXANDRU

Este ultimul comandant al bazei Aviației Utilitare Tuzla și primul pilot al companiei care l-a preluat – REGIONAL AIR SERVICES. În prezent, este director de training și este unanim recunoscut drept unul dintre cei mai buni din țară. Pregătirea la clasă este temeinică pentru că dl. Alexandru explică foarte bine și are o răbdare nesfârșită.

Ioan NECȘOIU

A fost pilot militar și a zburat MIG-29 până când a descoperit că formarea tinerilor piloți este cel puțin la fel de incitantă. Cu un amestec interesant de umor inteligent, disciplină militară și experiență, Ioan Necșoiu a devenit unul dintre instructorii favoriți ai Școlii.

Gheorghe DUMITRU

Unul dintre cei mai vechi și experimentați instructori, Gheorghe Dumitru are 9100 ore de zbor, dintre care 1400MEP și este instructor de simulator. Este foarte foarte muncitor și entuziast și, firește, este iubit de elevi și colegi. Fiul său, Alex, urmează Școala de zbor la Tuzla și aspiră către o carieră similară.

Andrei Ciprian LUCESCU

De profesie regizor și producător de film, a început cariera în aviația comercială în 2007 la Regional Air School, apoi a urmat cursurile ATPL devenind pilot comercial, în 2010. Realizator al emisiunilor dedicate aviației la MTC Tv Constanța și corealizator al emisiunii Aeroshow, prezentator al tuturor evenimentelor aeriene din anul 2007 până în prezent: Aero GP, WEAF, Aeromania și BIAS, Andrei Lucescu este cunoscut de toată lumea aviației. Este unul dintre cei mai căutați instructori – pentru că explicațiile sale detaliate și expuse cu pasiune îi ajută pe elevi să învețe cu usurință.  

Adrian VASILACHE

Comandantul aeroportului Tuzla se implică personal în activitatea școlii – pentru a ști din interior și cu precizie cât de bine decurge pregătirea. Ca pilot, a acumulat 4450 ore (150MEP, 1950-AN2, 2350 SEP), este instructor de zbor și examinator autorizat. Intâlnirea cu elevii este piatra de hotar pentru aceștia, pentru că Adrian Vasilache este un examinator corect, atent si lucid, care indică cu maximum de precizie orice trebuie corectat în pregătire. Pentru asta se bucură de respectul și aprecierea tuturor. 

Mugurel TOMA

Un alt instructor venit din scolile militare (Școala Militară de Ofițeri de Aviație „Aurel Vlaicu” și Școala Militară Superioară de Ofițeri de Aviație), Mugurel Toma este un instructor căutat pentru stilul său didactic – în care precizia științifică este interesant piperată de umor, pentru un mod plăcut de a învăța lucruri grele. Reușește să-i contamineze cu virusul aviației pe toți cei din jur, chiar și o parte din familie: soția sa este  Compliance Monitoring Manager la Aeroportul Tuzla, iar fiul său este un foarte bun inginer de aviație.