At BIAS, from Tuzla

REGIONAL AIR SERVICES (RAS) – Tuzla Airport was present in 2019 at the Bucharest International Air Show (BIAS) – the largest show dedicated to aviation enthusiasts in Romania – where it was again noted for its nonconformist presentation.

Pe 23 august, la Ziua specialistului, compania s-a prezentat ca dealer Diamond Aircraft și Helicopters Guimbal, dar și ca organizație de pregătire pentru piloți – având ca flotă de training aeronavele acestor producători. La stadul RAS, așezat în centrul expoziției, au venit numeroși posesori de licențe de piloți – aflați în căutarea unei aeronave, tineri care aspiră să devină piloți, reprezentanți ai altor școli de zbor și înalte oficialități din domeniul aviației civile și militare. 

„Inedit a fost faptul că RAS a fost prezentat nu doar de managerii companiei, așa cum se întâmplă în general la târguri, ci a avut reprezentanți pentru toate nivelurile de decizie sau implicare – de la managing partener – Dorin Ivașcu, la piloți, instructori și elevi ai școlii. Fiecare dintre aceștia a putut oferi publicului perspectiva și cunoștințele sale asupra activității RAS”, au precizat reprezentanții RAS. 

Ziua de 24 august a fost dedicată marelui public: elicopterul Cabri G2 amplasat la standul RAS a atras o mulțime de curioși, în timp ce avioanele Diamond, deja foarte cunoscute, au fost, din nou apreciate. La ediția din 2019 a Bucharest International Air Show au participat peste 40.000 de spectatori și 150 de aeronave.

Citeşte mai mult: Tomis News